mörda

kom upp
jobbat
gjort risk 1an
kört över en kille
kom hem
slet sönder tröjan i dörren
blev träffad av ett fallande brödpaket
blödde näsblod
kolla min glupska hund leka dammsugare
dog i soffan
kom på att jag glömde väskan på körskolan
började hata mitt liv obeskrivligt mycket

.gräver.ner.mig.i.täcket.med.film.


skull

e ge så mycket för att få vara hemma i min säng just nu. SÅ MYCKET! vita rocken lurar mig inte längre. ni har samma iq som en larvs halva hjärna.


1,2

han som får välja på alla i hela landet visar dig det som ger mig tomma lungor. saker att skylla har man alltid men de som är sant kan inte alltid sägas. är de vilja så ok, men är viljan från ett måste blir det delvis mitt fel. man behöver inte alltid förstå, bara acceptera.

black nåjs

ännu en gång kommit på mig själv vara rubbad när stjärnan blir valet och sammanhanget mellan låtarna/artisterna är lika med noll. har redigerat 227bilder och de är inte ens en fjärdedel av vad som är kvar. bortsett från de kaoset är den här kvällen näst intill PÖRFA!

look closer,

time to time I can't. need to just.


run bitch rrrrrrrrrrrrrrrun

försöker ge mig själv dåligt samvete. men det är ju så att det ska bli dåligt väder i morgon. och jag har ju inga bra skor. och jag hinner ju inte riiiiktigt. sen vet man ju aldrig, kanske så att jag vrickar foten om jag gör de, så jag skiter helt enkelt i det. köper ett par riktiga skor sen, väntar tills en bra dag och ger mig själv dåligt smvete då ist.

oooooooo

försöker som alltid i senare tid få tag i mannen jag ska övertyga om att jag inte kopierar utan bara söker någonting som smyckar väggen. man känner sig alltid lite efter när man svarar "jag vet inte" på alla motfrågor man får som avgör det jag söker. den runtinerade vet vägen dit så jag antar att det blir i hans backspeglar jag kollar så luggen ligger rätt innom en snar framtid. hoppashoppashoppas

godnaiiit son, grym t

we all have stories we never tell,

just believe me when i say that

my mind is set from the past and

you dont have nothing to do with it.


RSS 2.0