Hej hopp lingon snopp

Ska hoppa in i duschen, göra en sallad och sen bara slappa sönder framför en kung film! Hoppas ni njuter av livät!


Pluggplugg

Ska försöka göra en fördjupning om skolsystemet och en bok recension idag.. Känns jätte peppat, någon som har en bra så säg tilllllllll!


varning!

kommer inom snar framtid färga mitt håååååår! jag är yber blond på riktigt men har nu mörkbrunt och HATAR utväxten. gillar att vara mörkhårig men mitt hår växer så sjukt fort och jag måste färga typ (utan att överdriva) varannan/tredje vecka. så därför går jag tillbaka, men inte hela vägen. jag ska försöka komma så nära bilden som möjligt för att just få lite slingor så allt inte är i samma. det betyder ju då avfärgning/blekning osv. ber till gud att inte bli orange, grön, grå osv.!!!

ala smaså

jobbet ♥ det var precis vad jag behövde idag, skämt ut mig och skrattat oavbrutet! tack till gästerna! nu blir det tv och sen soooova. pöös

kö duu dikket iddi

hade 17 minuter på mig att vakna och fixa mig så ni fattar ju själva hur man ser ut. ska hem och sova snart, sen jobb.

Godnatt

Sömnen är seg idag. En Frida utan vattenmelon är som nålar i analen...!


bästaste rasmusen i hela världen

idag fyller den mysigaste killen med varmaste hjärtat 18år! en av de bästa killarna jag någonsin träffat! upplevt en av de sämsta känslorna jag aldrig någonsin trodde jag skulle få med honom men också några av de bästa och knäppaste!! minus någon halvtimme så har jag aldrig ångrat en sekund med dig. gopluppen är nu MAN. grattis hjärtat! ♥
(SÅ KLART ska bilderna vara felvända...!)
martin, mathias, pontus(?) viktor, rasmus och jag hitta en hund som "utan medvetenhet" var rasmus FARFARS, bra där.. lockigt hår ♥
sjukt galen dag inne på op. man ser vad som var intressantast. (sor for dålig bild)

NERUUUUU

okej. jag fattar egentligen inte varför jag bloggar. man blir smått beroende, att ha någonting att göra när man får tråkigt eller sitter på bussen osv. MEN, det är ju det att jag skriver ju inte ens helften av det jag gör om dagarna, personer eller platser som är personliga. och hur kul är det då? man får ju bara ta skit för det man skriver och skriver man inge kul så läser ingen. DUBBELMORAL!? kör på ett tag få se rååååå

Blogg uppehåll

Tills nästa vecka. Typ torsdag. Kanske


förändring

så fort jag får börja träna nu, förhoppningsvis mångdag(!!!) så kör jag igång stenhårt! gym tre gånger i veckan, dricka MCYKET vatten, och ändra lite på maten, lägga in lite mer frukt och grönsaker. bara för att komma igång lite extra. så sjukt taggggggggad!

okej hej dålig uppdat.

vart hemma hela dagen men ändå inte bloggat. slänger in en bild och sen ska jag äta. inte på nå jätte fint humör, som sagt, måste från denna stad ett tag! ;)

Botten

ÄR nådd! Jag har nu nått botten på den här jävla äckliga staden. Måste härifrån inom kort!!


jag lever!

förlåt för dålig uppdat. åkte in med ambulans på sjukhuset i måndags natt och blev utskriven idag... ´ är "sjukskriven" från skolan veckan ut så kommer ha mer tid att blogga i morgon. nu måste jag sova! god natt!

Lunch. Nu Valbo!


videoblogg

jag satt nyss på tuben och kolla in massa bloggar och kom ganska snabbt till ana gina. jag kollade igenom några av hennes videos och sen gick jag in på henne blogg och OJJJ! snacka om skillnad från förr till nu, skit fin!
´

hej mitt namn är shrek!

säger ingenting annat än att jag har en plan.

en sak jag HATAR..!

smink... asså. jag älskar smink. MEN, jag HATAR att bahöva ta bort det. ända sen jag fick se hur huden "ser ut om man sover med smink" så har jag, hur trött jag än vart tvättat bort sminket VARJE dag sen några månader tillbaka och visst, man märker skillnad! men sååå drygt. fått lite prover som jag börjat prova på, ha slutat med fondation nu och även om det tar 1 min att ha på det känns det som att sminkningen går så grymt mycket fortare! har även börjat med neu lash så vi får la seeeeee. kommer med före och efter bilder senare!

konsult?

ja, funderar på det. inte funnit mitt företag än. å justia. konsult för smink, hud produkter osv. känner några stycken och de tycker det funkar, och jag BEHÖVER någon mer lapp i månaden och vem vet, kanske hittar förmågan att leva med dom utan ett bröd av det här!

lördag!

vaknade för tidigt som vanligt..! funderar på hur kvällen ser ut, om jag orkar dra ut eller om jag blir hemma med mys. Känns som det är det som lockar tyvärr. Kanske bjuder över en vilsen själ eftersom att jag har huset för mig själv lite in på kvällen. Nu blir det dusch och sen kanske en foto promenad ♥
-"asså, en blogg kan inte funka om man inte har bilder på sig själv, asså. det är typ ödet när man skaffar en blogg!" älska!

.

- Vi kan tyvärr inte göra något annat än att rekomendera ---- men det brukar ju inte vara så svårt att leta på.

Sara 20 år!

Börjar med att gratta Sara, känns på allvar som att det var förra året vi spelade "16 år idag" låten för henne i telefon! Blir kalaaaas!
.
Har gjort plånboken fattig med insidan rik, 896kr på karisma, köööp!
Www.neulach.com


dör en smula!


diridi

du är min vän och jag ser dig som en slampa ♥

Lunch på stan!

Kom nyss hem efter en lunch med Niusha. Lite små snack och sen vidare till karisma(?) för att kolla lite ansiktsprodukter, har i alla fall bestämt mig för lach nu, den kostar typ 890kr men funkar den så är det sååå värt! Hårfärgning ikväll, funderar på en lite ljusare nästa gång med slingor, får se!


mitt blu har fått för mycket blu


ol

i´l got a homerun! nu ska jag bara hitta någon valbo kompis till i morgon och o my gud vilken bra start!

16/11. 2011-15:37

SÅ JÄVLA GLAD ÅT LIVET!


det är nå mer fel än vanligt

på mig, fattar inte hur jag kan vara så beroende av vindruvor. helt sjukt. höll på dö när mamma kom hem med det igår, helt random. helt sjukt gått! ska uppfinna en vindruvmackapär !

uppdatera

har undercoverlover 1,2 och 3 i telefonen nu. haft samma diskussion med dom alla. väntar bara på att få dom att se att jag har rätt, IGEN! ;)

I'm whit you

Mys i soffan nu. Ska ner på stan med niushhh och sen jobba!


Godnatt!

Mitt liv.. Fattar inte det här med vinter och torra läppar. Dränker i lypsyl!!


det som är så kul

är att denna vecka kan vara en av de sämsta i mitt liv. jag är glad. för blir det min sämsta blir den också en av mina bästa. 3 pers. i like it

för skrämmande

kan inte sluta skratta!!

Kdken



Hatar denna dag. Åkte hemifrån halv 8, vaknade runt 7 och klev upp kvart över så ser ut som bajs!! Gävle snart sen hem och maby spy fika mes Niusha!(y)


no diggity

en kväll som började helt ok med mat osv gick till skit tråkig till skit kul. alla var glada och sociala. var på lobby till.. aa, länge och somnade runt 5. blåmärken sen dansgolvet med galna invånare. idag mår man skit bra, något sliten. fireball är inte mitt vackraste just nu! blir film och sängen hela dagen för mig, men bara för att vara mer människa ska jag ha rullgardinen lite längre upp!

.

Ett sms, en mening. Ett liv förändras på två sekunder


Godermorgon!

Gäspar käken ut le snart..! Har mer än huvudvärk när jag tänker på att lämna min säng och hoppa in i duschen, klä på mig, sminka mig osv.. Har inga kläder till ikväll så blir mer än små plock idag..! Seya!


lägger mig med fillm

tröttast på jorden, i morgon blir det små plock på stan, fika med Mr.B och sen lobby för avslutnings fest. helt ok dag! GGGGGGGODNATT

tjarååå

kom hem runt 4, vrålhungrig!! idag i väntrummet satt en mamma och dotter och spelade fia med knuff, på spanska! så jag har lärt mig att räkna till 5 på spanska (y) nu ligger jag och Wilma på mitt golv och myser! får se om det blir utgång eller inte, rätt trött så chansar på att jag stannar hemma!

Svin kallt!

Det är så sjuuuuukt kallt ute, hatar kallhet! Det är tjocka kläder som man måste bära om man går in någonstans, det är slaskig och blött sen när det är vinter och folk blir allmänt trökiga och stanna hemma. Kan vi, bara det här året hoppa vintern..!


GNEJabgoöhdgipphmHJNRIGNORNHOIRAL

TROR NI JAG ÄR TRÖTT?!??!? har städat mitt rum ETT TAG!!!! hatar att knäppa på mitt rum men denna måste jag bjuda på! har städat som en idiot, rensat 5 garderober, dammat, torka golv osv. nu ska jag lägga mig i en nybäddad säng efter en varm dusch, längtar lite efter att få sova!! ♥
(typ alla kläder var bortplockade innan kortet dock)

ser allt i höga höjder!

HAHA, hade ju beställt ett par skor från nelly. ett par helt vanliga svarta som jag skulle ha på bröllopet men OOOOOJ, fy fan. har aldrig i hela mitt liv vart med om så höga skor. okej att jag inte är den kvinnligaste men allvarlig. ska man kunna gå i de där?! på bilderna syns det knappt, med de skorna till höger är liksom ett par "normala" klackskor för mig. är längre än min mammas kille i dom!
(vet ej varför bilderna spökar och lägger sig år fel håll...!)

Delii

Sitter på deli. Igen! Hänger med Beyar och en varm choklad! Så sjukt jävla glad för Tobias som tog körkort idag, var runt på en rundtur tidigare!


det roliga i det hela är att

INGEN annan ser det jag ser i dig. finns ingen. vi har några av de stördaste sunderna jag vart med om i hela mitt liv. alltså minnen man absolut INTE vill säga till någon!! tror inte jag skulle ha de vänner ja har om de visste allt, haha fy.. gått från bjöja till nu är en lång väg, vi har haft år då vi inte har hört av den andra men sekunden vi ses blir vi 5år och lika töntiga som vanligt. vissa saker hatar jag med dig, vissa älskar jag så grymt. det är så det ska vara. pjuss på dig lill fjärt. lite bilder från.. lektionerna vi va på.

tobias, studioo

som jag sa. var i studion. ena blixten spöka och jag var fast med en Nikon.. vilket inte är min kamera så bilderna blev som de blev..! blev ett par till men orkar inte ladda upp allt.

Lekt med kamerrran

efter 2 timmars sam lektion kom Tobias och vi fotade lite i studion. ska hem och fixa till bilderna få se om det blev nå bra. sssssssses

Gooood morgon!

sitter på mammas jobb och väntar på livet. fett rolig lektion, natur = facebook...!


mitt liv om jag var rak!


Mys på deli

Var med Beyar och Niusha på stan och fika, satt och inte pratade om nåt på tre timmar (?) laddade batterin check!


en ny början!

okej, tar på mig ansvaret som bloggare och kör igång igen! skaffade mig en ny design och ny hedder(tillfällig). nu är det bara Niushas design jag ska göra kart så lägger jag ner bloggstillmallar och alla koder sen!..

RSS 2.0