-

1765 genomsökta. 0 korrekta. 0 glada miner. 5 på morgonen. måste ha tag på g-jannen-

ett inlägg

till Rasmus. hejhej!

ssssstresss

fast jag vet att jag har bråttom ligger jag kvar i soffan just nu. ska ner på stan för intervju och sen jobb.
VILL ÄGA EN BIL OCH KÖRKORT!

my thought is heavier but the mind as light as a feather

medans facebook hysterin fortsätter så lägger jag mig med hopp om en smärtstillande sömn. gofooodnast

inte en droppe energi kvar

måste vara den trökigaste människan i världen idag. dygnade av en okänd anledning(!!) och på nå vis lyckades jag ändå bli sen.. efter jobb gick jag till lägenheten och försöka sova, gick inte. Vidare hem till Niusha och kännde - detta är världens undergång. allt gick bra till slutet, hjärnan är mos.

Helt jävla död

Länge sen dagen var så super jobbig på ett bra sätt! Big boost to me!!
'
Blir sova och sen iväg till bakandet i vallhov, SAKNAR MIN SÄNG!!!!...


macka och óboy

efter en filmkväll hos Rasmus känndes det inte helt 100% ok med tanken att gå hem i 100- med tröttheten över öronen när man för tillfället ligger under ett varmt täcke och knappt är vaken. MEN, jag tog mig ut, och FYYYY vad det var skönt. okej, kallt! men det ända man träffar på är herr räv. så stilla och skönt. nu blir det macka och óboy som alltid, även om hungern inte är ett behöv. gooooooooodnatt



hemma och iväg

kom nyss hem, vart i skolan och till Gahar´s konstutställning. helt galet. snacka om inspiration! nu blir det in i duschen och iväg till Nanna, senare till Rasmus. seyaaaa!

Row

Skulle mycket hellre ligga kvar med älgarna än att gå ut i kallaste vintern.. fryyyyyyy


finns inga ord WEXCFVGBHNJBVFCDXSEXDCFM,.Ö,MNBGFXFFUKGCJVBKLYJG J VÖLYJHVBJHÖJG, BJILYFJVHLUILYGJH,VBÖY8OHUJKB,


Sweet dreams

Jag kan inget men ändå är det 3 som lyssnar. Vetskap om ovetskap, älskar det!! Myser med bästa, sen gryyym och får se om det blir Radion eller om det blir inställt..

 


Ut 100% in 48%, supä!


Hem från Gävle

Ska till Sinnesriket och jobbaaaa. Helt slut av detta väder, tYpiska Sverige (L)


Beyar, vad säger man. vi är bara bäst!

(ap bilder, men visst blir man lite sugen, hö hö hö?;))

no time

drar och har lite fika time med moster 1 och två!

nyfikenhet is a biaaatch

incidenten från förra, förrförra och förrförrförra julen har gjort min mamma lite trött på mig. nu har hon köpt lack(?). hon ska alltså lacka igen mina paket ist för att tejpa. känns som att hon inte riktigt litar på mig till 100%

99

kör teoriprov med Joe innan jag drar till mormor. svag känsla om att det går gAlant

 


godnnnnatt

var hos Niusha en stund och teade om livet. vidare till Rasmus och kollade på en film. den var. dålig. om man räknar bort kycklingen och mini ägget

jiggel

IGÅR på jobbet sa jag att jag kräver snö till julen, har halva sandviken som bevis! vaknade och fick en svag viskning av facebook att det hade snöat och VAD ÄR DET MAN SER NÄR MAN KOLLAR UT?
'
nästa tisdag ska jag önska mig 6miljoner, fred på jorden, och att jultomten ska hinna med vårat hus!

Godnatt

Klar med svenskan, känns sjukt skönt! Ska dra på en film och i morgon så väntas en dag som nog kommer göra mig mer mänsklig. Seya


YOU´R soooooooh GÄY

vet inte riktigt vart min statistik kommer ifrån! tycker min blogg blir tråkigare och tråkigare, haha! efterskolan matade jag Beyar med donken och blev överraskad med en special pepparkaksglass från Jonathan, vidare till radion och nu hemma. blir lite plugg och mysfilm!

skuuula

åker nu. sen gym och sen jobbbb. hejjjjjs

har kul med youtube


mmmmmmmat

var och åt med bästa. en soft söndagskväll liksom. hemma nu och ska sova soon för klockan är tidig i morgon. dagen går ut på att hänga i natur och vita rummet (y)

världens bästa

finns ingen bättre mormor än min. helt galet vad hon är super! sötaste mormorn man kan ha, haha!
(skjut en algrens så långt du kan med näsan tävlingen)


mormor

klockan på 10 som alltid. åt frukost och nu blir det till mormor ♥ får se vad dagen har att bjuda på, ska jobba i morgon och sen blir det gyyyyyyyyyym !

.

skäms REJÄLT för den så kallade "mänsklighetern" just nu. tyvärr drabbar det mig då mitt blod är lika

mitt liv består av färg

lagt i slingorna i hopp om att det oranga ska försvinna. ska ALDRIG mer använda mössa igen, fick låsa in oss i källaren för ja och mamma skrek för mycket på varandra. nu är dagen över för mig, har inte gjort någonting men ändå så är sängen och film det bästa! orkar inte vara trevlig med folk, jag börjar min sociala fobi resa här och nu, dam dam daaam.


hem till juvligheten

kom nyss hem efter jobb. blev tyvärr en kort jobbdag idag. blir hårfärgning (förhoppningsvis sista!!!) och slapp ikväll antar jag, för trött och ork lös för världen, tjaarå

ny hårfärg! kanske

var och tog en kaffe med Rasmus och Pontus, sen hem för ny färgning. typ ingen skillnad, ser mindre dramatiskt ut i alla fall. i morgon eller lördag blir det slinga få se om det blir bra någon gång. nu film och små städning i rummet..!


tjaba laba

känner att mina rubriker bara blir bättre och bättre. na. vaknade runt 10. ska äta frukost och kanske åka till Tobias senare, får se. första december, 23/5 dag kvar till julafton. denna gång längtar jag mindre än förra året vilken är ganska omöjligt.


RSS 2.0